Vihertöihin loppukesäksi, Helsinki

Haemme syyskaudelle Helsinkiin vihertyöosastoille innokkaita

vihertyöharjoittelijoita

Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtäviin, kiinteän kuukausipalkan, hyvät työvaatteet ja -välineet, valtakunnallisen kiinteistöalan yrityksen edut sekä tutkitusti hyvän työilmapiirin. Työskentelet vihertöiden monipuolisissa tehtävissä avuliaiden ja kivojen työkavereiden kanssa osana kiinteistöalan ammattilaisten joukkoa. Työn parhaita puolia ovat reipas tekemisen meininki, mukava tiimi ja ulkona työskentely. 

Sinun roolisi

Vihertyöharjoittelijana toimit monipuolisissa tehtävissä hoitaen TA-Yhtiöiden omistamien kiinteistöjen piha-alueita. Työpäivät sisältävät mm. pensaiden leikkaamista, kasvien istuttamista, kasvin kastelua, rikkaruohojen kitkemistä ja kuorikatteen levitystä. Työ voi pitää sisällään myös muita piha-alueiden kunnossapitotöitä. Töitä tehdään muutaman hengen tiimeissä ja tiimin työtä ohjaa kokenut tiiminvetäjä.

Odotamme sinulta

  • Positiivista ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä innostusta vihertöitä kohtaan
  • Halua työskennellä fyysisissä ulkotöissä säällä kuin säällä
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja oma-aloitteisuutta

Kiinnostuitko?

Hienoa! Tehtävät ovat määräaikaisia kesä-/ kausitöitä. Työt alkavat sovitusti, myös nopeat aloitukset jo elokuussa ovat mahdollisia. Toivomme, että voisit työskennellä kanssamme syys-lokakuuhun asti, mutta voimme katsoa työsuhteen pituuden sinulle sopivaksi. 

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 21.8.2022 hakulinkin kautta. 

Kerrothan hakemuksessa millä ajalla pystyt työskentelemään. 

Lisätietoja 

Lisätietoja tehtävistä saat vihertyövastaava Emilia Nykäseltä p. 044 726 2516. Voit myös tutustua viherosastomme työhön alla olevasta YouTube-videosta.

Meistä

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja n. 20 000 asuntoa omistuksessa eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä rakenteilla on valtakunnallisesti n. 1700 asuntoa. Lisäksi liiketoimintaamme kuuluu hotelli- ja ravintolatoiminta.

Hakuaika alkaa: 05.08.2022 16:00Hakuaika päättyy: 21.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus