Vihertyöharjoittelijoita Turkuun (kesätyö)

Haemme nyt reippaita

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ VIHERALUEIDEN HOITOON

vihertyöharjoittelijan tehtävään  Turkuun. 

Vihertyöharjoittelijat toimivat monipuolisissa tehtävissä hoitaen TA-Yhtiöiden omistamien kiinteistöjen piha-alueita. Työpäivät sisältävät mm. pensaiden leikkaamista, kasvien istuttamista ja kastelua, rikkaruohojen kitkemistä ja kuorikatteen levitystä. Työ voi pitää sisällään myös muita piha-alueiden kunnossapitotöitä. Töitä tehdään muutaman hengen tiimeissä ja tiimin työtä ohjaa kokenut tiiminvetäjä. Työsuhteen pituudet vaihtelevat yhdestä viiteen kuukauteen työsuhteisiin valittavien ja tiimien tilanteen mukaan. Työn parhaita puolia ovat reipas tekemisen meininki, mukava tiimi ja ulkona työskentely.

Tarjoamme sinulle

  • Sopivasti haastavia töitä, joissa pääset oppimaan uutta
  • Kivat työkaverit ja mukavan työilmapiirin
  • Kokoaikaisen päivätyön, pääsääntöisesti klo 7.30 - 15.30 kiinteällä töiden lähtö- ja päättymispaikalla (Kiertotähdentie 6, Turku)
  • Monipuolisen kesätyön vakaan työnantajan palveluksessa

Työntekijänä olet

  • Vähintään 16-vuotias työsuhteen alkaessa
  • Sinulla on positiivinen ja työtä pelkäämätön asenne sekä olet innostunut vihertöitä kohtaan
  • Haluat työskennellä fyysisissä ulkotöissä säällä kuin säällä
  • Oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot

Lisätietoja ja hakuaika

Jätäthän hakemuksesi nettisivujemme kautta viimeistään pe 31.3.2023. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten varmista tuleva kesätyöpaikkasi hakemalla jo tänään!

Mikäli sinulla on kysyttävää vihertyöharjoittelijan kesätyöhön liittyen, otathan yhteyttä Turun vihertyövastaava Liisa Rantaan p. 044 705 8154. Liisan tavoitat parhaiten arkisin klo 10-15 välillä.

Lue millaista meillä on olla kesätöissä tai katso lisää videolta.


Meistä

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja n. 20 000 asuntoa omistuksessa eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä rakenteilla on valtakunnallisesti n. 1700 asuntoa. Lisäksi liiketoimintaamme kuuluu hotelli- ja ravintolatoiminta.

Hakuaika alkaa: 01.03.2023 09:00Hakuaika päättyy: 31.03.2023 23:59

Jaa ilmoitus