Viherosaston tiimivetäjäksi, pk-seutu

Haemme tulevalle kaudelle Espoon ja Helsingin toimipisteisiin

vihertiimeillemme tiiminvetäjiä!

Etsitkö työtä, jossa pääset hankkimaan kokemusta tiimin johtamisesta? Haluatko olla varmistamassa TA:n kiinteistöjen piha-alueiden hyvän kunnon ja viihtyvyyden? Tarjoamme hyvän perehdytyksen monipuolisiin tehtäviin, kiinteän kuukausipalkan ja säännöllisen päivätyön, laadukkaat työvaatteet ja -välineet, valtakunnallisen kiinteistöalan yrityksen edut sekä tutkitusti hyvän työilmapiirin. Työn parhaita puolia ovat reipas tekemisen meininki, mukava tiimi ja ulkona työskentely.  Jos tiimivetäjämme rooli voisi olla sinun tuleva kausityöpaikkasi, jätä työhakemus ilman pakollista CV:tä nettisivujemme kautta!

Sinun roolisi

Tiiminvetäjänä tehtäviisi kuuluvat kiinteistöjemme piha-alueiden viherhoitotöiden kartoitus yhdessä vihertyövastaavan kanssa, aikataulutus ja monipuoliset viheralueiden ylläpitotyöt. Teet töitä tiimissä ja työhösi kuuluu vihertiimin (3–4 hlöä) töiden suunnittelu vihertyövastaavan kanssa, aikataulutus ja kausi- sekä kesätyöntekijöiden ohjaaminen.  

Ihanteellista olisi, jos olisit viher- tai puutarha-alan opiskelija tai jo valmistunut. Arvostamme myös aikaisempaa työkokemusta alalta, mutta ennen kaikkea sinulla tulisi olla halua ja kykyä ohjata kauden ja etenkin kesän aikana myös nuorista työntekijöistä koostuvan tiimin työtä.  Työssäsi tarvitset B-ajokorttia manuaalivaihteiseen autoon.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa! Voit jättää meille CV:ttömän työhakemuksen alla olevan linkin tai nettisivujemme kautta aina 2.4.2023 asti. Tarjoamme valituille tiiminvetäjille määräaikaista kausityöpaikkaa aina lokakuun loppuun asti itsellesi sopivalla aloituspäivällä. Ensisijaisesti etsimme työkavereita, jotka pystyisivät aloittamaan tiiminvetäjänä jo nyt keväällä, mutta otamme kaikki toiveet työntekoajankohdasta huomioon. Kohteet sijaitsevat ympäri Uusimaata ja niihin kuljetaan työnantajan ajoneuvolla (pakettiauto tai henkilöäauto-peräkärry-yhdistelmä). Työpäivien lähtö- ja päätepisteenä toimii TA:n omat tilat Espoossa tai Helsingissä. Vihertiimiläisten tukena toimivat TA:n viherosaston työnjohto sekä muut tiiminvetäjät ja kausityöntekijät.  

Käymme hakemuksia jo hakuaikana läpi, joten varmista kauden 2023 työpaikkasi nyt!

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävistä saat vihertyövastaavilta Emilia Nykäseltä p. 044 726 2516 ja Iiro Mäkelältä p. 044 783 8970. Voit myös tutustua viherosastomme työhön Youtube-kanavaltamme @TA-Yhtiöt.

Meistä

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on yli 50 vuoden kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja yli 20 000 asuntoa omistuksessa eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä rakenteilla on valtakunnallisesti n. 1700 asuntoa. Lisäksi liiketoimintaamme kuuluu hotelli- ja ravintolatoimintaa.

Hakuaika alkaa: 13.03.2023 08:00Hakuaika päättyy: 02.04.2023 23:59

Jaa ilmoitus