Siivoustyön palveluvastaava, Espoo

Kokenut siivousalan osaaja, kaipaatko arkeesi säännöllistä päivätyötä, jossa illat ja viikonloput vapaata? Meillä saat kivan työporukan lisäksi varman kuukausipalkan tilillesi ja käytössäsi on vakaan kiinteistöalan konsernin monipuoliset edut. Lue alta lisää ja hae!

Haemme ammattitaitoista 

SIIVOUSTYÖN PALVELUVASTAAVAA

vastaamaan siivouspalveluistamme yhdessä pienen ja tiiviin viiden henkilön työporukkamme kanssa. Meille tärkeitä asioita ovat työmme hyvä laatu, asiakkaidemme tyytyväisyys sekä työntekijöidemme viihtyminen. Teemme muutto-, toimisto-, toimitila-, porras- ja kotisiivouksia iloisella ja ammattitaitoisella otteella. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti konsernimme sisäisiä yrityksiä, mutta palvelemme myös yksityishenkilöitä.


Pääset vastaamaan itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti siivouspalveluidemme pyörittämisestä. Sinun tehtäviisi kuuluvat siivoustyön esimiehenä toimiminen, töiden vastaanottaminen ja aikatauluttaminen, työvuorojen suunnitteleminen, työntekijöiden ohjaaminen ja tarjousten tekeminen. Olet myös valmis itse tarttumaan käytännön siivoustöihin tarvittaessa.

Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset

 • Kokemusta siivousalasta ja jo jonkin verran esimiestehtävistä.
 • Positiivista, reipasta ja joustavaa asennetta.
 • Suomen kielen taitoa.
 • B-ajokorttia manuaalivaihteiseen autoon.

Tarjoamme sinulle

 • Itsenäisen ja monipuolisen työn pienessä yrityksessä, mutta osana isoa konsernia pääset halutessasi olemaan monessa mukana.
 • Mukavan ja osaavan pitkään talossa viihtyneen työporukan tuen.
 • Vapaat illat ja viikonloput. Työt tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-17 välillä ja sinun on mahdollista vaikuttaa omiin työaikoihisi.
 • Työnantajan auton käyttöösi työkohteisiin liikkumista varten.
 • Laadukkaat työvälineet käyttöösi.
 • Monipuoliset työsuhde-edut, kuten kattava työterveyshuolto, vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutukset, lounassetelit sekä ilmainen kuntosali.
 • Saat meillä työehtosopimusta reilumpaa palkkaa ja lisäksi on vielä mahdollisuus bonukseen, joka on sidottu yhtiön tulokseen.

Kiinnostuitko?

Hienoa!  Tuskin maltamme odottaa kuulevamme sinusta, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian hakulinkin kautta, kuitenkin viimeistään 4.4.2023. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos haluat tietää lisää tehtävästä, soitathan toimitusjohtaja Reija Taihalle p. 040 9222 672.

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja n. 20 000 asuntoa omistuksessa eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä rakenteilla on valtakunnallisesti n. 1700 asuntoa. 

TA-Asumispalvelut Oy tuottaa laadukasta siivous- ja kotiapupalvelua kotitalouksille ja yrityksille. TA-Asumispalvelut Oy on toiminut alalla vuodesta 2010 ja on osa TA-Yhtiöitä. 

Hakuaika alkaa: 13.03.2023 13:00Hakuaika päättyy: 04.04.2023 23:59

Jaa ilmoitus