Vihertöiden kausityöntekijä/ puutarhuri, Turku

Haemme tulevalle kaudelle Turun toimistomme vihertöiden osaajaa kausitöihin

Vihertöiden osaaja, etsitkö monipuolista työtä ja mukavaa työporukkaa? Haluatko olla varmistamassa kiinteistöjemme piha-alueiden hyvän kunnon ja viihtyvyyden? Täällä tiimimme puuttuvaa palasta odottaa reipas vihertyön porukka!

Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtäviin, kiinteän kuukausipalkan ja säännöllisen päivätyön klo 7.30-15.30, hyvät työvaatteet ja -välineet, valtakunnallisen kiinteistöalan yrityksen edut sekä tutkitusti hyvän työilmapiirin. Työskentelet vihertöiden monipuolisissa tehtävissä avuliaiden ja kivojen työkavereiden kanssa osana kiinteistöalan ammattilaisten joukkoa. Työn parhaita puolia ovat reipas tekemisen meininki, mukava tiimi ja ulkona työskentely. 

Sinun roolisi

Kausityöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat kiinteistöjemme viheralueiden monipuoliset ylläpitotyöt mm. pensaiden leikkaukset, istutustyöt ja kastelu. Työskentelet osana tiimiä ja toimit tiiminvetäjän työparina. Tarvittaessa tuuraat tiiminvetäjää. Onnistukasesi tehtävässä tarvitset aikaisempaa kokemusta ja koulutusta vihertöistä. Arvostamme vastuullista ja oma-aloitteista työotetta. Työssäsi tarvitset B-ajokorttia manuaalivaihteiseen autoon.

Kiinnostuitko?

Tehtävät ovat määräaikaisia kausitöitä. Toivomme, että voisit työskennellä kanssamme noin maaliskuusta lokakuun loppuun. Kohteet sijaitsevat ympäri Turun seutua ja niihin kuljetaan työnantajan ajoneuvolla. Työpäivien lähtö- ja päätepisteenä toimii TA:n omat tilat Turussa. Vihertiimiläisten tukena toimivat TA:n viherosaston työnjohto ja tiiminvetäjä ja muut kausityöntekijät. 

Jätä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 31.3.2023 hakulinkin kautta.  Käymme hakemuksia jo hakuaikana läpi, joten varmista tulevan kauden työpaikkasi hyvissä ajoin! Kerrothan hakemuksessasi millä ajalla pystyt työskentelemään. 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävistä saat vihertyövastaava Liisa Rannalta arkisin klo 15-16  p. 044 705 8154 / liisa.ranta@ta.fi. Voit myös tutustua viherosastomme työhön alla olevasta YouTube-videosta.

Meistä

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja yli 20 000 asuntoa omistuksessa eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä rakenteilla on valtakunnallisesti n. 1700 asuntoa. Lisäksi liiketoimintaamme kuuluu hotelli- ja ravintolatoiminta.


Hakuaika alkaa: 15.03.2023 12:30Hakuaika päättyy: 31.03.2023 23:59

Jaa ilmoitus