Siivooja

TA-Asumispalvelut Oy on asumiseen liittyviä palveluita tuottava yritys, joka tuottaa laadukasta siivous- ja kotiapupalvelua kotitalouksille ja toimistoille. TA-Asumispalvelut Oy on toiminut alalla vuodesta 2010 ja on osa TA-Yhtiöitä. www.ta.fi/asumispalvelut 

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä etsimme lisää ammattitaitoisia 

SIIVOOJIA 

mukavaan työyhteisöömme pääkaupunkiseudun toimisto-, muutto- ja ravintola- ja kotisiivouksiin.

Mitä toivomme?

Toivomme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä tiimityössä tarvittavia yhteistyötaitoja.

Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, tarkkuus sekä halu ja kyky oppia tuottamaan laadukasta siivouspalvelua riittävät. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tuen.

Eduksi laskemme aikaisemman siivousalan, erityisesti ravintoloiden siivoustyökokemuksen sekä puhdistusalan koulutuksen. B-ajokortti on etu. Lisäksi edellytämme suomen tai englannin kielen perustason kirjallista ja suullista osaamista.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme joustavan ja itsenäisen työn, hyvän perehdytyksen työhön sekä kilpailukykyisen palkan ja mukavan työyhteisön tuen.

Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin päiväaikaan, mutta sisältää myös aamupainotteisia viikonloppuisen tehtäviä töitä. Työtuntien määrä viikoittain voi vaihdella, voimme sopia täysistä viikkotyötunneista tai osa-aikaisesta työstä. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Meillä työntekijöiden jaksamisesta huolehditaan ja tehtävien hoitamiseen varataan riittävästi aikaa. Tarjoamme mahdollisuuden joustaviin, itselle sopiviin työaikoihin sekä laadukkaat työvälineet, joilla tehtävät hoituvat mahdollisimman tehokkaasti.

Tehtävään liittyvät tiedustelut voi lähettää osoitteella asumispalvelut@ta.fi tai soittaa arkipäivisin klo 10 – 11 välillä numeroon 045 7734 3825.

Hakemuksen palkkatoivomuksineen ja CV:n pyydämme lähettämään hakulinkin kautta tai  sähköpostitse osoitteeseen asumispalvelut@ta.fi 24.5.2019 mennessä.

https://ta.fi/rekrytointi


Hakuaika alkaa: 07.05.2019 10:00Hakuaika päättyy: 24.05.2019 00:00