Hotellinjohtaja

Kassiopeia Finland Oy on vuonna 1997 perustettu majoitus- ja ravintola-alan yritys, joka tarjoaa korkeatasoisia hotelli-, ravintola- ja kokouspalveluita. Yrityksellä on useita toimipisteitä Levillä ja pääkaupunkiseudulla.


Haemme nyt Espoon Matinkylään valmistuvaan korkeatasoiseen hotelliin


HOTELLINJOHTAJAA

Uusi korkeatasoinen hotelli sijoittuu Ison Omenan länsipuolelle Matinkylän metroaseman yhteyteen. Hotelliin valmistuu vuoden 2020 loppupuolella 192 hotellihuonetta sekä 77 huoneistoa. Kokonaisuuden täydentää laadukas ravintola.   

Haluaisitko sinä olla avainasemassa kehittämässä ja luomassa tätä aivan uutta hotellikonseptia?

Sinun roolisi

Vastuullasi on hotellin toiminnan käynnistäminen ja johtaminen. Liiketoimintasuunnitelman lisäksi pääset rakentamaan hotellin konseptia ja rekrytoimaan tähän sopivan henkilöstön. Hotellin avauduttua liiketoiminnan kehittäminen ja henkilöstöjohtaminen ovat olennainen osa päivittäistä työtäsi.

Mitä odotamme sinulta

Olet matkailualan rautainen osaaja ja sinulla on näyttöjä vastaavien projektien vetämisestä. Innostut Espoon matkailun kehittämisestä ja uuden hotellikonseptin luomisesta. Et pelkää haasteita ja uskallat laittaa osaamisesi peliin. Tuot visiosi rohkeasti esille ja viet niitä myös määrätietoisesti käytäntöön. Hoidat työtehtäväsi positiivisella otteella kannustaen ja tukien tiimiäsi. Sinulla on vahva kielitaito ja kansainvälinen matkailuala on sinulle tuttu.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla käynnistämässä uuden hotellin toimintaa. Tehtävä on taatusti mielenkiintoinen ja monipuolinen, jossa pääset näkemään työsi jäljen. Tarjoamme sinulle valtakunnallisen yrityksemme edut sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Työyhteisömme on rento ja innostunut, ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tukenasi toimii motivoitunut ja osaava joukko alan ammattilaisia.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? 

Lisätietoja tehtävästä saat henkilöstöpäällikkö Reija Taihalta, p. 040 9222 672, 18.4. klo 9-11

Jätäthän hakemuksesi hakulomakkeen kautta viimeistään 28.4.2019.Hakuaika alkaa: 01.04.2019 13:00Hakuaika päättyy: 28.04.2019 23:59